Çimento Sektörü Sanal Kariyer Fuarı
3 Temmuz 2024 | 09:30

Çeis tarafından düzenlenen Çimento Sektörü Sanal Kariyer Fuarı 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecektir. Çimento sektörüne ilgili olan öğrencilerinizin katılım gösterip, sektördeki firmalarla bir araya gelebileceği online bir kariyer fuarı olacaktır. Bu sebeple sizinle de paylaşmak istedim. Dilerseniz ekli afiş ve aşağıdaki metinle üniversite bünyesinde duyurusunu yapabileceğinizi bildirmek isterim. Katılmak isteyen arkadaşlarımız da kayıtlarını aşağıdaki linkten yapabilecektir.

“Türkiye’nin en büyük işveren sendikalarından Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), üyesi çimento şirketleri ile birlikte sektörde ilk kez sanal bir kariyer fuarı düzenliyor. 03 Temmuz 2024’de 09.30 – 17.30 saatleri arasında düzenlenecek Çimento Sektörü Sanal Kariyer Fuarında çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin stantlarını ziyaret ederek şirketler ve kariyer imkanları ile ilgili bilgi alma imkanı olacaktır. Çimento sektörünün önde gelen şirketlerinin yer alacağı Fuarda düzenlenecek konferanslarla, sektördeki mühendislerin kariyer fırsatları, sektörün sürdürülebilirlik uygulamaları gibi konular da aktarılacaktır.Özellikle Kimya, Makine, Elektrik-Elektronik, Maden, Endüstri Mühendisliği ile İİBF’de okuyan öğrencilere ve yeni mezunlara iş ve staj fırsatları sağlayacak olan Fuara https://kariyerfuari.ceis.org.tr adresinden kayıt olunabilir.”

Sanal Kariyer Fuarı-1