Duyuru
KM200 STAJ I – KM300 STAJ II – ChE200 SUMMER PRACTICE I – ChE300 SUMMER PRACTICE II STAJLARINI YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
8 Temmuz 2025 | 16:54

Staj belgelerini onaylatmak isteyen öğrencilerin, belgelerini Endüstri ile İlişkiler ve Staj Komisyonu üyelerine her hafta Çarşamba günü 10:00-14:00 arasında onaylatması gerekmektedir. Şehir dışından gelecek öğrencilerin de bu ofis saatlerini dikkate alması rica olunur. Belirtilen zamanda gelemeyecek öğrencilerin ise, öncesinde Komisyon üyelerine geleceği günü e-posta atıp, bu e-postaya onay beklemesi ve onayla birlikte cevapta belirtilen saate göre gelmeleri gerekmektedir.

 

Not: Outlook ve Hotmail uzantılı e-posta adreslerine, Üniversitemiz Bilgi İşlem Dairesi’nin düzenlendiği güvenlik duvarı nedeniyle gazi.edu.tr uzantılı e-posta adreslerimizden cevap iletilememektedir. E-posta gönderecek öğrencilerin bu hususa dikkat etmesi duyurulur.

background image