Mezunlar

Bu bölümde mezunlarımız ile yapılan toplantılar hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca mezunlarımızın birbirleriyle ve bizimle iletişimlerini sağlamak üzere, bu bölüm aracılığıyla bir haberleşme ağı oluşturulacaktır. Haberleşme ağında yer almak için, LÜTFEN aşağıda Mezun Bilgi Formu başlığı ile yer alan formu doldurunuz.

Mezun Bilgi Formu: İNDİR
Formu bilgisayarınıza indirdikten sonra Microsoft Word ile açınız ve daha sonra kişisel bilgilerinizi giriniz.
Daha sonra doldurmuş olduğunuz formu aşağıda yer alan e-posta adresine gönderiniz:
e-posta: GaziKimMuhMezun@gmail.com

Komisyon Üyeleri
Prof.Dr. H.Canan CABBAR
Prof.Dr. Çiğdem GÜLDÜR
Prof.Dr. Ö. Murat DOĞAN
Doç.Dr. Nuray OKTAR
Yrd.Doç.Dr. N. Alper TAPAN

Etkinliğin Tarihi: 03 Kasım 2007 Cumartesi
Etkinliğin Yeri: Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kongre Merkezi

"Katılan tüm mezunlarımıza bizimle beraber oldukları için teşekkür ederiz..."

Bu etkinliğe ait fotoğrafların bir kısmı aşağıdadır. Fotoğrafları gerçek boyutlarında görmek için lütfen üzerine tıklayınız. Tıklamanız halinde fotoğraf yeni bir pencerede açılacaltır.

Fotoğrafların tamamına ulaşmak için buraya tıklayınız

Etkinliğin Tarihi: 23 Aralık 2006 Cumartesi

Fotoğrafların tamamına ulaşmak için buraya tıklayınız

Etkinliğin Tarihi: 17 Eylül 2005 Cumartesi

"Katılan tüm mezunlarımıza bizimle beraber oldukları için teşekkür ederiz..."

Bu etkinliğe ait fotoğraflar aşağıdadır. Fotoğrafları gerçek boyutlarında görmek için lütfen üzerine tıklayınız. Tıklamanız halinde fotoğraf yeni bir pencerede açılacaltır.