DERS KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU
30 Eylül 2020 | 09:49

DERS KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

• Okul numaranız ve şifreniz ile Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine giriş yapınız.
  • Bilgi sistemi üzerinden Ders ve Dönem İşlemleri sekmesinde Ders Kayıt kısmında derslere kayıt yapabileceklerdir.
  • Birinci sınıf derslerine kayıt yapacak öğrencilerin sistemlerine tanımlanmış tek kodlu tüm dersleri almaları gerekmektedir.
  • Dersler seçildikten sonra ders programını kontrol ediniz. Eğer çakışma var ise seçilen derslerin şubelerinde değişiklik yaparak çakışma olmaksızın ders kaydı yapmanız zorunludur.
  • 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri varsa öncelikle alt sınıflardan kalan derslerini seçmek zorundadır.
  • Kayıtlarda karşılaşılabilecek herhangi bir sorun için Danışmanlarınızla elektronik ortamda (öncelikle e-posta yoluyla) etkileşimli olarak ders kayıtlarınızı yapınız.
  • Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden yeni kayıt yapacak öğrenciler Kimya Mühendisliği Bölümü internet sayfasında yayınlanan “Kimya Mühendisliği Bölüm Tanıtımı” sunusunun ilgili yansılarından yardım alabilirler.

Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığı