Duyuru
Staj Komisyonu Duyurusu
26 Mayıs 2021 | 16:40

                                                                                                                                             

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

2021-2022 Güz Yarıyılında kayıt olmak üzere yapılacak yaz stajları için, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 18.05.2021 tarihli 2021/164 nolu Yönetim Kurulu Kararında, COVID 19 salgını dönemine ait olmak üzere, öğrencilerin stajlarını kısmen yüzyüze ve çevrimişi olacak şekilde hibrit staj yöntemiyle yapabilmeleri ve staj işlemlerinin uygulamasında, öğrencinin önlü arkalı kimlik renkli fotokopileri ve staj evraklarını mavi kalemle imzalayarak bölüm başkanlıklarının belirlediği e-posta adreslerine göndermeleri, staj bitiminde de e-posta ile gönderdikleri evrakların orijinal ıslak imzalı hallerinin bölüm başkanlıklarına raporları ile birlikte teslim etmeleri, aksi halde stajlarının geçersiz sayılması hususunda görüş birliğine varıldığı  bildirilmiştir.

Bu kapsamda;

  • İlgili maddeye uygun şekilde hazırlayacağınız evraklarınızı kimyastaj@gazi.edu.tr adresine eksiksiz iletebilirsiniz. Kullandığınız mail adreslerinizin ulaşılabilir ve Üniversiteden aldığınız e-posta adreslerinin (gazi.edu.tr uzantılı) olması zorunludur.
  • Staj bitiminde orijinal ıslak imzalı evrakların teslim edilmemesi durumunda stajlar geçersiz sayılacaktır.
  • Hibrit Staj yöntemi uygulayacak kurumlarda staj yapmak isteyen öğrencilerimizin, kurum yetkilisi tarafından hazırlanmış ve imzalanmış, stajın yüzyüze ve çevrimiçi olarak ne şekilde hibrit yapılacağını (gün sayıları ve çalışma planını gösterir nitelikte) belirten resmi bir yazıyı diğer evrakları ile birlikte sunmaları zorunludur.
  • Eksik evraklı staj başvuruları işleme alınmayacak olup, web sayfasında belirtilen tüm evrakları belirtildiği sayıda tamamlayınız.

 

Staj Komisyonu

 

 

 

 

 

background image