Duyuru
Staj Komisyonu Duyurusu-(2019-2020 Yaz Döneminde Stajlarını Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine)
22 Eylül 2020 | 13:35

2019-2020 Yaz Döneminde Stajlarını Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine;

 

  1. Staj raporlarının teslimi için son tarih 30 Ekim 2020 Cuma, saat 17:00 olarak belirlenmiştir. Belirtilen tarih sonrasında staj raporu kabul edilmeyecektir.
  2. COVID-19 salgını dönemine ait olmak üzere, öğrencilerimiz Gazi Üniversitesi uzantılı mail adreslerini kullanarak Staj Raporu ve staj komisyonu tarafından onaylanmış ve imzaları tamamlanmış Öğrenci Değerlendirme Formunu pdf formatında kimyastaj@gazi.edu.tr adresine iletecektir. Ayrıca, stajına ait tüm evrakların da yukarıda belirtilen tarihe kadar Kimya Mühendisliği Bölümü’ne posta ile gönderilmesi zorunludur, aksi halde stajları geçersiz sayılacaktır.
  3. COVID-19 salgını dönemine ait olmak üzere, staj başvurusu esnasında evraklarını okula gelmeden e-posta ile gönderen öğrencilerin, evrakların orijinal, fotoğraflı ve ıslak imzalı hallerinin de yukarıda belirtilen son teslim tarihinden önce ciltlenmiş staj raporları ile birlikte posta yolu ile bölüm başkanlığına teslim etmiş olmaları gerekmektedir, aksi halde stajları geçersiz sayılacaktır. Firma tarafından verilmesi gereken Staj Başarı Belgelerinin de belirtilen tarihe kadar bölüm sekreterliğine ulaştırılmış olması gerekmektedir.

Kargoda yaşanabilecek gecikme durumu öğrenci tarafından göz önünde bulundurulmalıdır!

  1. COVID-19 salgını dönemine ait olmak üzere, staj raporları öğrenci işlerinden alınan staj raporu kapakları ile ciltlenmesi gerekmemektedir. Öğrenci raporunu uygun bir şekilde (tercihen beyaz karton kullanılarak) ciltlenerek teslim edebilecektir.
  2. Öğrencilerimiz 2020-2021 Güz Döneminde, KM200 (CHE200) veya KM300 (CHE300) derslerine kayıt olacaklardır.
  3. Staj Raporlarının son teslim tarihini takiben, Staj Raporlarının Öğretim Üyelerimize dağılımları yapılacak ve Bölüm web sayfamızda ilan edilecektir.  Öğrencilerimizin duyuruları takip etmesi ve ilgili Öğretim Üyeleri ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
  4. Mezun durumunda olan öğrencilerimiz, stajlarının bitimini takiben yukarıdaki Madde 2-4’e uygun olarak raporlarını teslim edecek ve Staj Komisyonu ile iletişimde bulunacaklardır.

 

Lütfen evraklarınızı göndermeden önce aşağıdaki listeyi kontrol ediniz, tüm evraklarınızı tek bir postada gönderiniz ve eksik evrak göndermeyiniz!

  1. Öğrenci Değerlendirme formu (orijinal, komisyon tarafından onaylanmış ve imzalı)
  2. Anketler (işveren ve öğrenci anketleri)
  3. Ciltlenmiş Staj Raporu
  4. İş yeri değerlendirme formları (Staj başarı belgelerinin bölüm ve öğrenci işleri kopyaları. Firma tarafından kapalı zarf içinde gönderilecek, lütfen takip ediniz)
  5. Staj başvurusu esnasında evraklarını okula gelmeden e-posta ile gönderen öğrencilerin, evrakların orijinal, fotoğraflı ve ıslak imzalı halleri.

Staj Komisyonu

background image