Duyuru
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İle İlgili Olarak Kimya Mühendisliği Bölüm Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.
16 Eylül 2020 | 14:50

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLE İLGİLİ OLARAK KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

 

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci 2020” rehberindeki tavsiyeler de dikkate alınarak, Üniversitemiz Senatosunun 11 Eylül 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince; Fakültemizin tüm programlarında okutulacak olan dersler ve bunlarla ilgili laboratuvar uygulamalarının Üniversitemizce sağlanan teknik imkânlar ile mevcut altyapı doğrultusunda uzaktan (çevrimiçi/online) ve dijital öğretim yöntemleriyle gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Ara sınavlar, şeffaflık, denetlenebilirlik ve ölçülebilirlik esasları doğrultusunda Üniversitemizce sağlanan teknik imkânlarla dijital ortamlarda gerçekleştirilecektir.

Final sınavlarının ne şekilde yapılacağına ise dönem sonuna doğru karar verilecek olup, sizlere ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

 

Yeni kayıt olan öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemimize obs.gazi.edu.tr adresinden erişebilirler.

 

Yeni katılan öğrencilerimize “Uyum, Tanıtım ve Bilgilendirme” semineri verilecektir. BU seminer, dönem başında uzaktan eğitim yoluyla bölüm başkanlıkları tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz, fakülte veya bölüm internet sayfasını ziyaret etmeli, gönderilen epostaları sık sık kontrol etmelidir.

 

Kullanılacak olan Uzaktan (Online/Çevrimiçi) Eğitim Portalı ile ilgili olarak detaylı bilgilere Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi portalından “uzaktanegitim.gazi.edu.tr” veya “www.guzem.gazi.edu.tr” erişilebilir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının başta sizler olmak üzere öğretim elemanlarımıza, bölümlerimize, fakültemize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, sizlere sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

 

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

 

Gazi Üniversitesi 2020-2021 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine İlişkin Uygulama İlkeleri için tıklayınız

 

background image